30.04.2021Møde & Event News

Kendt strandhotel investerer 100 millioner

Marienlyst Strandhotel investerer i blandt andet ny hotelfløj, mødelokaler og udvidet spaområde.

Marienlyst Strandhotel har været lukket siden den 9. december, men nu har hotellet igen slået dørene op med en tro på en lys og spændende fremtid. Hotellets team har brugt nedlukningen på at udvikle nye koncepter og udvidelsesprojekter med en ambition om at indtage positionen som et af Nordeuropas mest attraktive feriesteder.

Hotellet i Helsingør har derfor investeret mere end 100 millioner kroner i en udvidelse af det eksisterende spaunivers, så det fremover kommer til at brede sig over mere end 1.500 kvadratmeter. I løbet af 2022/2023 vil der endvidere blive opført flere pools, barer og afslapningsområder.

Hotellet udvider i samme forbindelse med en playlounge med blandt andet bordtennis, shuffleboards, billard, flippermaskiner og yderligere aktiviteter. Der vil også komme åben pejs og nye restaurant- og barkoncepter – og derved får hele lobbyområdet et nyt løft.

Mødelokale med panoramaudsigt
Marienlyst Strandhotel er også i fuld gang med at bygge en ny hotelfløj, som åbner til oktober med plads til 200 overnattende gæster. Her vil der på den øverste etage blive etableret et stort mødelokale med panoramaudsigt over Øresund og plads til 180 personer, og hvor der ligeledes vil være tilknyttet en stor tagterrasse.

”En kæmpe udvidelse af vores hotel og spaunivers, en totalrenovering og nytænkning af vores oplevelsestilbud og lobbymiljø kan virke modigt midt i en enorm krise, som vi endnu ikke kender udløbsdatoen på. Men Marienlyst Strandhotel har branchens stærkeste fundament, og derfor tør vi at tro på fremtiden og satse stort,” siger administrerende direktør Michael Lauritsen.

Se mere om Marienlyst Strandhotel


?