07.12.2018Møde & Event News

Kør fra centralt til idyllisk

Det tager 20 minutter fra København. Det sidste stykke kører man langs med søen, indtil den stråtægte restaurant med møderum dukker op.

Man kommer til  Restaurant Jægerhuset i Holte på cirka 20 minutter fra Københavns centrum. Det sidste stykke kører langs søen, indtil man ikke kan komme længere. Her ved Furesøens bred og med skoven bagved mærker man stilheden og roen ved det stråtækte hus.

Man har det for sig selv

Jægerhuset i Holte er ny parter i Kursuslex. Stedet har eksisteret siden 1896. Når man står ved huset, drømmer man ikke om, at man kun er 20 minutter fra byens centrum. Jægerhuset er derfor en perfekt ramme for møder i skovens stille ro, uden at man skal bevæge sig langt for at komme dertil.

I Jægerhuset findes udover restaurant med søudsigt også et velindrettet mødelokale, som netop fordi her ikke er andre mødedeltagere, giver en fin ramme for koncentration og nærvær. I lokalet er alt nødvendigt av-udstyr til mødet, og lige udenfor er der rig mulighed for aktiviteter, gåture, vandsport lige uden for døren.

Se mere om Restaurant Jægerhuset


?