04.06.2019Møde & Event News

KolleKolle og KbhTeambuilding er flyttet sammen

Nu kan man booke lokaler og teambuilding samme sted. Naturen omkring konferencehotellet egner sig perfekt til teambuilding aktiviteter.

KolleKolle og KbhTeambuilding har allerede et godt samarbejde, og nu giver de deres kunder en optimal løsning, hvor KolleKolle har rammerne og KbhTeambuilding leverer teambuilding indholdet til kunden. KbhTeambuilding er officielt på plads hos KolleKolle fra mandag den 3. juni 2019.

Naturen lige ved døren

"Med teambuilding kompetence i eget hus gør vi det let for mødebookerne. KolleKolles smukke beliggenhed i naturskønne omgivelser ned til Furesø danner hvert år ramme om en lang række møder og konferencer med fokus på udendørs aktiviteter, hvor teambuilding er omdrejningspunktet for mødet eller konferencen. Med KbhTeambuilding i eget hus, imødekommer KolleKolle et stadigt stigende behov hos deres mødegæster," siger Berit K. Leth, hoteldirektør på KolleKolle

"Vi har gennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel og et øget ønske hos vores mødegæster om at inkludere teambuilding som en del af mødet. Det kan være øvelser, som foregår indendørs i vores mødelokaler eller andre steder på hotellet, men langt størsteparten af teambuilding øvelserne foregår i den skønne natur, som omgiver KolleKolle."

Book lokaler og teambuilding samme sted

KbhTeambuilding vil inspirere til fællesskab uden for de vante kontorrammer. Virksomheden så dagens lys tilbage i 2016, hvor man på daværende tidspunkt primært henvendte sig til eventbranchen med forskellige aktiviteter. Men ret hurtigt fandt man ud af, at det er hos mødestedernes kunder, nemlig virksomhederne, at behovet for teambuilding er størst. Man har siden etableringen af KbhTeambuilding haft travlt med at udvikle virksomheden, så den i dag tilbyder en lang række teambuilding øvelser og aktiviteter og hjælper kunden med idéudvikling, planlægning og eksekvering.

Se mere om KolleKolle

Se mere om KbhTeambuilding


?