28.09.2018Møde & Event News

Kom med, når vi kører til Malmø

Mød Thure Lindhardt + 50 danske og svenske mødesteder på én og samme dag. Du køres gratis med luksusbus frem og tilbage den 5. oktober.

Kom med, når vi sammen med Edelskov Bus kører til Malmö, den 5. oktober for at blive klædt på til efterårets mødeplanlægning. Vi inviterer dig indenfor hos Stadion, hvor flere end 50 spændende møde- og eventleverandører, glæder sig til at mødes med dig. Sammen hører vi foredrag, mødes, netværker, spiser og hygger os i hinandens selskab.

Meeting Live Øresund er en oplagt mulighed for at orientere sig om nye muligheder inden for en 1-3 timers radius fra virksomhedens eget udgangspunkt. De svenske mødesteder fremhæver ikke overraskende den aktuelt lave svenske kronekurs som argument for at holde møder i Sverige netop nu. Og både de danske og svenske udstillere har tænkt i 2019 termer og medbringer nyt og aktuelt input til planlægning af møder for 2019.

Ide og formål

Ideen bag Meeting Live Øresund er, at både mødeplanlægger og venue får sat ord, billeder og ikke mindst ansigter på hinanden ved at tale om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne. Det hele foregår i en loungepræget stemning. Man kan forhåndsbooke møder med alle konferencestederne, hvis man vil være sikker på at få talt med dem, der er særligt relevante - eller msåke nye og ukendte.

Thure Lindhardt taler om at tage sig selv alvorligt

Udover at få kontakter og inspiration direkte fra konferencecentrene kan planlæggerne høre foredrag og netværke med kolleger og samarbejdspartnere. Skuespiller Thure Lindhardt holder foredrag om fordelen ved at tage sig selv alvorligt.

Frokost og lodtrækning af flotte præmier

Der indgår frokost og lodtrækning af flotte præmier som en del af arrangementet, og der er gratis bus direkte til arrangementet fra København om morgenen og hjem igen samme eftermiddag. Messen foregår i konferencelokalerne hos Stadion, Malmö, Eric Perssons väg 31, VIP indgang L – 51.

Se mere om Meeting Live Øresund


?