14.11.2017Møde & Event News

Kom med på årets sidste MødeMekka

Grønne møder er lækre møder. Hør hvordan, når Danmarks grønne ildsjæl holder foredrag på et af landets mest velsmagende venues.

Nu har du chancen for at opleve Hotel Crowne Plaza Towers og næsten 50 venues, herunder flere hoteller lige på den anden side af sundet. Det bliver en super dag med musik og grøn mad som tilbehør til speedmøderne i de meget lækre omgivelser. Årets sidste MødeMekka foregår den 23. november fra kl. 15.00 - 20.00. Det bliver med garanti en dag, hvor du kommer motiveret hjem og har mødt en masse venues, hvoraf flere ikke normalt er at træffe på MødeMekkaer.

Den grønne ildsjæl Pia Ratsach, som har etableret firmaet "Go Green Denmark" vil fortælle, hvordan man gør møderne grønne på en måde, så alle får et højere udbytte både udadtil og indadtil. Det er ikke så uoverskueligt og uoverkommeligt, som mange tror. Det kan Pia og hendes ihærdige indsats på området bevidne.

Glæd dig til at smage de grønne lækkerier og høre udvalgte sangnumre fra bæredygtige komponister. Den del varetages af en professionel DJ.

Læs mere og tilmeld dig årets sidste MødeMekka


?