22.02.2019Møde & Event News

Kom med på en eksklusiv hoteltur

Turen går til til 4 af Københavns mest eksklusive hoteller i VIP bus og afsluttes med fælles middag på 20 etage, hvor alle 4 hoteller er repræsenteret.

I oktober 2018 afholdt Kursuslex 2 Hotel studieture, som blev udsolgt på ganske få timer, så nu åbner vi op for endnu en Hotel studietur. Mange er allerede tilmeldt, men der er en håndfuld pladser tilbage til i morgen, den 27. februar, hvor vi i en lækker VIP-bus tager rundt og besøger 4 af Københavns mest eksklusive hoteller, som alle er blevet opdateret og renoveret (fotoet her er fra Absalon Hotel).

Turen starter kl. 14.00, med opsamling over for DGI-Byen, og vi slutter kl. 20.30 på Radisson Collection Hotel Royal, lige over for Hovedbanegården, hvor vi også spiser en lækker middag på 20. etage sammen med repræsentanter fra alle 4 hoteller på studieturen. Der er rundvisning på alle 4 hoteller.

Gratis og all inclusive

Turen er all Inclusive og gratis for dig, som er ansvarlig for booking af værelser og ønsker inspiration til dine fremtidige aftaler. Hurtig tilmelding anbefales, da der kun er 6 pladser ledige. Gruppen bliver på maks. 30 deltagere.

Se mere om hotelturen og dagens program

Æv - jeg kan ikke den dag, men jeg vil gerne tippes næste gang.


?