Advertorial

Konference til søs...

Flere og flere vælger at afholde mødet eller konferencen ombord på Fjordlines luksuriøse skibe på vej til Norge.

Når mødet eller konferencen skal være lidt mere spændende og attraktiv, er det et godt alternativ at udskifte det traditionelle konferencecenter med én af Fjordlines lækre færger, der sejler mellem Hirtshals og Norge.

”Hvornår har du sidst duftet til havet”, spørger Fjordlines salgschef, Lotte Hedegaard, potentiellekunder – og så er man allerede ”solgt”,ikke? Der kan vælges mellem et én-dags cruise til Langesund eller et to-døgns cruise til Bergen. Til begge muligheder har Fjordline udviklet særlige attraktive pakker med alt inklusivt – til favorable priser.

”For nordmændene har det i mange år været en yndet mødeform, og nu bliver flere og flere danskere begejstret for konceptet,” fortæller Lotte Hedegaard. Man forstår det godt - for tanken om, at mødearrangementet foregår under en rejse til udlandet, virker inspirerende på hvem som helst. Det er altså lidt mere spændende end det lokale konferencecenter.

Fjordline-stilen

I rederiet Fjordline har de deres helt egen stil, ikke alene mht aptering på skibene, men også i den service, der ydes over for gæsterne. Apteringen (indretningen) er elegant og nordisk, og den skaber både stemning og meget mere atmosfære, end man er vant til fra kæmpe-færger. Mødelokalerne er funktionelleog lyse - og har (når færgerne er i sejlads) naturligvis den mest fantastiske udsigt, man kan forestille sig. Man føler sig godt tilpas ombord og alt virker nyt og lækkert.

Personale-stil

Personalet har også deres helt egen ”Fjordline-stil”, og årsagen er formentlig, at rederiet har en stærk virksomhedskultur. I virksomhedensnedskrevne værdier står bl.a. ” Vis
respekt for hvert enkelt menneske og for de værdier vi omgiver os med” og ” Vis mod til at stå inde for det vi siger og vis det”. Mange virksomheder har stærke værdier, men hos Fjordline er man særligt dygtige til at udleve dem. Her er en anden og mere personlig service, og personalets ønske om at skabe gode oplevelser for gæsten mærkes tydeligt.

Aktiviteter udover det sædvanlige

Det giver en særlig fred og ro at afvikle mødet eller konferencen ombord på et skib. Lyset, havet og den helt særlige atmosfære giver glæde blandt mødedeltagerne, og så er der helt særlige muligheder, hvis arrangementet skal krydres med pause-aktiviteter. En tur på broen og en snak med kaptajnen hører til mulighederne, eller et besøg (med høreværn) i det imponerende maskinrum med de fire 7.000-hestekræfter-maskiner. Og selvfølgelig vil alle besøge den duty-free shop med de gode tilbud af både tøj, vin, chokolade, tobak og spiritus.

Flydende gourmet

Som mødegæst spiser man måltiderne i Commander Buffet eller Grieg Brasserie. Commander Buffet byder på overdådig og frisklavet buffet med alt, hvad hjertet og sulten
begærer, mens Brasseriet er til den elegante middag, hvor der er kræset ekstra for smagen og den intime stemning. Kahytterne på de to tvillingeskibe MS Bergensfjord
og MS Stavangerfjord er i en klasse for sig, lige fra standardkahytterne til de store DeLuxe suiter med havudsigt. Indretningen er den nordiske elegance med varme farver
- og hvis nogen tror, at skibet gynger i høj bølgegang, så må man tro om igen. Skibene er udstyret med stabilisatorer, der stort set fjerner ethvert spor af søgang.

Bevæger mennesker

”Vi bevæger mennesker”, skriver Fjordline ideres konferencebrochuren, der indeholder al relevant information om møder til søs – og det er ikke blot transporten, der menes. Bevægelsen er også ”Fra motiveret til inspireret”.

Bestil yderligere information på: 979 62 200 grupperdk@fjojrdline.dk

Fjordline er et norskejet rederi, der sejler mellem Hirtshals og Langesund eller Bergen. Tivllingeskibene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord har begge gode og funktionelle mødelokaler til max. 110 personer. De to skibe er de første i verden som drives frem af flydende naturgas – og kun det. Udstødningsgassen
er helt fri for svovl og sod og afgiver ingen synlig røg. Desuden er mononitogenudslippene (Nox) reduceret med ca. 85%.

Se mere om Fjordline
 


?