13.09.2018Møde & Event News

Konkursramt konferencehotel genåbner med ny ejer

Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter, der ligger på toppen af klitten med udsigt over Slettestrand, vil igen summe af liv.

Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter, der ligger på toppen af klitten med udsigt over Slettestrand, vil igen summe af liv og lokke gæster til fra nær og fjern. Det oplyser den nye ejer af hotellet, Jan Middelboe, der har købt det konkursramte hotel.

"Planen er, at det skal sættes i stand," siger Jan Middelboe, der nu skal træffe beslutning om, hvor mange penge der skal bruges på at få hotellet op på niveau. Planerne for hotellet er med andre ord ikke helt på plads. "Men hotellet med den unikke beliggenhed rummer et væld af muligheder," lyder vurderingen fra Jan Middelboe, der glæder sig til at lade sit nye projekt udfolde sig.

Spås et godt potentiale

Sanden Bjerggaard kommer dog ikke til at åbne under de nye ejere lige med det samme - der er ganske meget, der skal sættes i stand, inden hotellet igen kan slå dørene op. "Der skal lige males og fejes lidt," som Jan Middelboe formulerer det. For bestyrelsen bag Sanden Bjerggaard har salget af hotellet betydet, at man kunne sætte et punktum. Både for en årrække med et hotel i god drift og for den triste afslutning, det var, at skulle erklære hotellet konkurs og sende hotellet og kreditorer i skifteretten.

For tidligere formand for bestyrelsen bag Sanden Bjerggaard, John Olsson, vækker det dog glæde, at hotellet fortsat vil blive drevet som hotel. "Stedet er fantastisk, så det er godt, at der kommer nye kræfter til," siger John Olsson. Kilde. Nordjyske.dk


?