04.10.2019Møde & Event News

Konventum får ny adm. direktør

Birgit Nørgaard tiltræder som ny adm. direktør for Konventum konference- og kursuscenter pr. 1. november 2019. Hun kommer fra Scandic.

Birgit Nørgaard kommer fra en stilling som direktør for Scandic Eremitage - en stilling hun har varetaget siden 2001. I forbindelse med ansættelsen af Birgit Nørgaard udtaler bestyrelsesformand Lizette Risgaard, FH: ”Vi har ansat en stærk kandidat til at udvikle og styrke de mange aktiviteter, vi driver fra den smukke LO-skole. Det er aktiviteter, der rummer alt fra uddannelse, kursus og konferencer til selskaber, golfophold og hotelvirksomhed. Vi har et stort potentiale og nogle unikke konkurrencefordele, som skal videreudvikles i de kommende år. Jeg og den øvrige bestyrelse glæder os til samarbejdet med Birgit Nørgaard, som vi byder hjertelig velkommen til en stor og vigtig opgave.”

Traditionerne skal fornys

”Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven sammen med de mange dygtige og engagerede medarbejdere på Konventum. LO-skolen har en lang og stolt tradition, som vi skal bygge videre på, men vi skal også udvikle og modernisere vores tilbud og koncepter, så vi kan levere et knivskarpt tilbud inden for alle de aktiviteter, vi rummer. Mit mål er en kommerciel og sund drift til gavn for både gæster, medarbejdere og vores bagland,” siger Birgit Nørgaard.

Om Birgit Nørgaard

Birgit Nørgaard startede sin karriere hos Scandic Hotellerne i oktober 1992, hvor hun blev en del af Scandic's nye nordiske salgsafdeling. Den 1. januar 1999 tiltrådte hun stillingen, som direktør på Scandic Aalborg og var der frem til sin start i Lyngby i 2001.

Se mere om Konventum


?