18.02.2019Møde & Event News

Kreative mødelokaler til København

Hotelkæden 25hours kommer til Danmark med sit levende og kreative koncept, som vil afspejles både i mødelokalerne og i hotellets stemning.

Hotelkæden 25hours Hotels placerer nu sit første hotel i Danmark. Nærmere bestemt på Købmagergade i centrum af København. Forventet åbning er i 2021. Det nye hotel indrettes med et moderne mixed-use projekt, der også inkluderer detailhandel. Flagskibshotellet kommer til at byde på spændende kulinariske oplevelser såvel som en high-end bar og café, wellness og tidssvarende mødefaciliteter.

Projektet vil transformere de flotte bygninger fra det 18. og 19. århundrede til en spændende destination med en robust og relevant kombination af detailhandel, krydret med nydelse og forkælelse.

Kæden består p.t. af 13 individuelle hoteller

25hours er en boutique-hoteloperatør med 13 individuelt designede hoteller i Europa. "København har altid været en populær destination. Byen udstråler kreativ energi, er en frontløber inden for urban mobilitet og har nok en af de mest spændende kulinariske scener i Europa, siger Chief Development Officer Florian Kollenz, 25hours Hotels. Brandet fokuserer på individualitet, autenticitet og karakter, og hvert hotel er designet i egen unik stil.

Projektet vil blive tegnet af danske BBP Arkitekter, og hotellets interiør vil blive designet af London- og New York-baserede interiør designer Martin Brudnizki, hvis tidligere projekter blandt andet inkluderer New Yorks Beekman Hotel, Miamis Soho Beach House og Londons Annabel’s natklub. Foto: 25hours i Hamborg. Kilde: Estate Media.

Se mere om 25hourshotels


?