13.05.2019Møde & Event News

Kunstprojekt på Skovshoved Hotel

4 unge, danske kunstnere viser deres kunst frem på værelserne og kombinerer dermed ophold og møder med kunst og kultur, som endda kan købes.

Kunstnerne viser deres værker på alle hotellets 22 værelser. De 4 kunstere er: Isabel Berglund, Pernille Snedker Hansen, Choki Lindberg og Mie Mogensen. Ved at vise kunstværkerne, giver projektet gæsterne en anderledes kulturel oplevelse under deres ophold. For kunstnerne er det en enestående mulighed for at vise deres kunst via en alternativ platform til et bredt publikum af både danske og internationale gæster.

De 4 udvalgte kunstnere arbejder i hvert sit medie med henholdsvis skulptur, fotografi, tegning og abstrakte værker på papir. Projektet starter midt maj og løber i første omgang i 6 måneder. Alle hotellets værelser er blevet stillet til rådighed, og i hvert værelse udstiller én af de 4 kunstnere.

Kombineres med møder og konferencer

Derudover vil gæsterne blive præsenteret for alle kunstnerne med beskrivelser, der er tilgængelige på alle værelser og i hotellets lounge. Gæsterne har derudover mulighed for at få et ekstra minde med hjem fra hotellet, da værkerne er til salg og kan tages med ved afrejsen. I så fald vil kunstneren sørge for, at der hænges et nyt værk op på værelset til glæde for kommende gæster. Hotellet, der ligger på Strandvejen i Skovshoved med udsigt over Øresund og Skovshoved Havn, har møde- konference- og selskabsfaciliteter samt restaurant.

Se mere om Skovshoved Hotel


?