27.12.2018Møde & Event News

Kursuslex ønsker godt nytår!

1000 tak for et godt samarbejde og for mange gode, lærerige og nære oplevelser i 2018. Vi glæder os til alt det, vi skal sammen i 2019.

Med denne hilsen vil alle på Kursuslex gerne takke for et godt samarbejde, for mange gode samtaler og for gode fælles oplevelser i året, der gik. I 2019 har vi flere nye oplevelser på programmet. Ikke mindst glæder vi os til Nordic Meetings & Events Expo 2019 i Bella Center (tidligere Møde & Eventmessen) den 27. og 28. marts.

I 2019 bliver messen international, idet dørene åbnes mere for alt det, som sker uden for landets grænser. Men det er stadig det personlige møde mellem mødesteder og mødeplanlæggere, der er omdrejningspunktet for messen.

Genkendelse og nye ansigter

Der vil som altid være mange spændende foredrag. I 2019 vil nogle af disse foredrag blive afholdt af internationale speakere på engelsk. Der bliver som altid masser af liv, samvær, genkendelsens glæde og masser af nye ansigter i de 2 dage, messen afvikles. Og som altid har vi et stort Award Show, hvor branchens bedste hyldes. Men først og fremmest glæder vi os til at mødes i 2019. Første nyhedsmail kommer den 8. januar! Pas på jer selv og hinanden! Rigtig godt nytår ønsker alle på Kursuslex.

Ses vi på det nye Hotel Ottilia?

Første arrangement bliver MødeMekka den 24. januar på Hotel Ottilia i Carlsbergbyen. Fotoet her er fra det sidste MødeMekka i 2018, som blev afholdt på Hotel Scandic Kødbyen, hvor blomsterkunstner Bjarne Als viste, hvordan man laver en juledekoration af de helt store.

Se mere og tilmeld dig MødeMekka 24. januar


?