21.09.2020Møde & Event News

Kvalitet til fornuftspriser

Danske Hoteller fejrer 30 års fødselsdag. 

”For 30 år siden fik en gruppe mennesker den idé, at der måtte kunne skabes en hotelkæde med udgangspunkt i det Danske. Det blev til Danske Hoteller, der nu omfatter 23 spændende individuelle kroer og hoteller rundt omkring i dejlige Danmark i én af de største hotelkoncerner i Danmark.

Her får du oplevelser af høj kvalitet, hvad enten der er tale om firmaovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golfophold, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Vores varemærke er kvalitet til fornuftspriser, hvor alle kan være med.” Sådan skriver Sophus Falck, bestyrelsesformanden i Danske Hoteller, i en fødselsdagsskrivelse.

Det er jo store og flotte ord fra den tidligere Falck-mand, der er oldebarn af Falck´s stifter, Sophus Falck, og imponerende er det, at det på kun 30 år er lykkedes at opbygge en hotelkæde med hele 23 udmærkede hoteller. Tillykke!

Kæden er ikke den eneste hotelkæde med udgangspunkt i det danske, for både Arp-Hansen, Zleep Hotels, Miling Hotels m.fl. har også gjort det ganske godt som dansk-ejede og -driftede kæder.

Danske Hoteller fejrer fødselsdagen med helt op til 30% rabat på ophold.

Læs mere om Danske Hoteller


?