30.11.2017Møde & Event News

Lars Ramme Nielsen til Dansk Erhverv

Den tidligere markedschef for VisitDenmark i Tyskland skal styrke turisme- og oplevelseserhvervenes vækst og udvikling.

Det er en rutineret herre, som fremover skal arbejde for at styrke rammevilkårene for virksomheder i turisme og oplevelsesøkonomi. Lars Ramme Nielsen, 43, har tidligere arbejdet 9 år for Wonderful Copenhagen, og i godt fire år har han bestridt stillingen som markedschef i VisitDenmark i Tyskland, mens han senest kommer fra en stilling som salgsdirektør hos et internationalt feriehusudlejningsbureau.

”Det er en udfordring, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med. Turisme- og oplevelseserhvervene er i rivende vækst i Danmark, og det er vigtigt, at vi understøtter væksten på den bedst mulige måde. Der er et kæmpe potentiale, hvis vi griber tingene rigtigt an, og det er dét, som jeg vil være med til at sikre. Jeg elsker mine somre med familien ved Vestkysten, er vild med storbylivet i København og er mester i brætspillet ”Danmark Rundt”. Danmark har masser af potentiale, og det at få flere gæster hertil er hjerteblod for mig,” siger Lars Ramme Nielsen.

Dansk Erhverv repræsenterer brancheforeninger og virksomheder inden for turisme i bred forstand, herunder hoteller, feriehusudlejningsbureauer, feriecentre, attraktioner, forlystelser, museer, biludlejning, luftfartsselskaber, rejsebureauer, sport, film og spillesteder med flere.

Læs mere om Dansk Erhverv


?