27.03.2019Møde & Event News

Lav jeres egen film

Kom til premiere på jeres egen film i en rigtig biograf. En fin teambuilding aktivitet i Cinemateket med biografsale, mødelokaler og restaurant Sult.

Cinemateket midt i København er lidt af en kulturinstitution - med et film- og eventprogram, som egner sig perfekt til events i forbindelse med møder. En særlig oplagt teambuilding aktivitet, som faciliteres af Cinemateket, er at skabe sin egen film og bagefter samles til en festlig premiere i den store eller en af de mindre biografer. Teambuildingforløbet er bygget op omkring et holdarbejde, hvor man fremstiller en film på 1-2 minutter. Man arbejder 3-6 personer sammen og fordeler sig i rollerne som instruktør, fotograf og skuespillere.

Filmholdet udvikler en handling ud fra en valgt baggrundsfilm, historien øves og filmes. I klipningen suppleres billedsiden med ekstra indklipsbilleder, og der tilføjes effektlyd, dialog og musik. Filmen får man med sig hjem på et link til deling eller blot som fælles minde eller dokumentation fra dagen. Cinemateket er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk

Professionelle mødefaciliteter

Det Danske Filminstitut tilbyder en række professionelle møde- og konferencefaciliteter i huset lige ved Kongens Have og tæt ved Nørreport Station. Som biograf er Cinemateket ekstra velegnet til visuelle præsentationer. Biografsalene (Carl med 182 pladser og Asta med 140) er udstyret med den nyeste teknik og er velegnede til afholdelse af konferencer, præsentationer og filmvisninger. Det er også muligt at afholde møder og mindre workshops i det store mødelokale på 4. sal med en imponerende udsigt over Kgs. Have.

Stil sulten med stil

Restaurant SULT står for kvalitetsbevidst forplejning til alle arrangementer og tilbyder en attraktiv møde- og konferencepakke tilpasset personlige ønsker. Restaurantens navn er identisk med filmen, som er baseret på romanen Sult, skrevet af den norske nobelprisvindende forfatter Knut Hamsun. I modsætning til det fattige liv for filmens hovedperson har restaurant Sult dog et nærmest gourmet præget køkken.

Se mere om Cinemateket


?