04.06.2018Møde & Event News

Legendarisk luksus inden for rækkevidde

Ny partner hos Konference.dk har Københavns største, ældste og mest legendariske fest- og konferencesale.

Ny partner hos Kursuslex' bookingportal, Konference.dk er enten det oplagte valg til en vigtig konference, eller det er et valg, som du netop ikke havde tænkt på som den mest oplagte mulighed. Nu har du muligheden for at se nærmere på et mødested, som kan alt og har alt. Et sted, hvor alt er som en selvfølge kan skabes, ordnes, bringes eller stables på benene, næsten uanset hvad ønsket måtte være. Hotellet har både royale og internationale kendisser, så her er man vant til at opfylde behov, som er ud over normen.

Mødepakker inden for normen

Det nye er måske, at dette mødested nøjagtigt lige så godt kunne være et oplagt valg for dig, som måske ikke havde denne legende med i tankerne. Enten til de små, diskrete møder eller til de internationale konferencer. Et kig på de mange færdige mødepakker kan både friste til at prøve noget særligt, eller til at opfylde et allerede eksisterende budget.

Et af Hotel d'Angleterres særkender er den store Palmehaven, som rummer mellem 60 og 400 personer, afhængigt af bordopstilling. Kombineres Palmehaven med nogle af de øvrige sale, kommer man op på en kapacitet til 580 gæster. Palmehavens historie går tilbage til det 16. århundrede, men av-udstyret er til gengæld totalt opdateret og fra 2013.

Sig det med seriøsitet

d'Angleterre rummer flere forskellige møderum med vidt forskellige udtryk og kapaciteter. Et seriøst foredrag eller emne, budskab, præsentation eller en afgørende fejring iklædes et fantastisk kostume og kan dermed styrke sin betydning i disse rammer.

Se mere om Hotel d'Angleterre


?