28.10.2019Møde & Event News

Lej en oase midt i byen

Hvor ellers tænder man lejrbål midt i København? Og hvor ellers er stemningen komplet anderledes end hos resten af byens mødesteder?

Spejdercenter Holmen er ny parter hos Kursuslex og Konference.dk. Det hyggelige domicil er et kursuscenter med moderne faciliteter, en spændende historie, og en meget fleksibel udlejning. I denne oase med åben have midt i København kan man holde møder for op til 80 personer, tilvælge grupperum samt benytte de skønne udendørsområder – og måske kaste sig ud i at lave et hyggeligt lejrbål til aftensmaden eller aftenkaffen.

Plads til 150 personer

Skal kursisterne arbejde i grupper, anbefales en walk-and-talk i de skønne naturomgivelser ved Stadsgraven. Spejdercenter Holmen har plads til 150 deltagere, 11 værelser, 60 spisepladser, 4 mødelokaler og 5 gruppelokaler.

Salen er Spejdercenter Holmens største mødelokale/sal, som findes på 1. salen i Mødehuset. Med plads til 80 siddende gæster er lokalet velegnet til større kurser og seminarer. Salen er et lyst lokale med højt til loftet og vinduer ud til pladsen foran Mødehuset. Alle lokaler indeholder tusser, papir mv. samt whiteboard. Man tilvælger selv, om lokalet også skal have projektor.

Se mere om Spejdercenter Holmen


?