03.05.2018Møde & Event News

Lufthavnshotel skal drives af ny aktør

Der er underskrevet en lejekontrakt med Midstar, som ejer hotellet med 240 værelser og 4 mødelokaler ved lufthavnen.

Den 1. maj 2018 får Core Hospitality endnu et hotel under vingerne, når de overtager driften af Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Core Hospitality har underskrevet en lejekontrakt med den skandinaviske hotelejendomsinvestor, Midstar, der ejer hotellet, og ser frem til at drive lufthavnshotellet i Kastrup.

Quality Airport Hotel Dan er 3-stjernet og huser 240 værelser i skandinavisk design samt 4 mødelokaler. Af faciliteter tilbyder hotellet bl.a. en døgnåben reception og fitnessfaciliteter, og i stueetagen ligger hotellets Bar & Brasserie X. Der er gratis shuttleservice mellem hotellet og Københavns Lufthavn.

Mere i vente

Peter Haaber, CEO i Core Hospitality og Zleep Hotels, udtaler: “Det er et stort og spændende projekt, som vi nu endelig kan offentliggøre. Quality Airport Hotel Dan er, udover at være vores største hotel, også et hotel med kæmpe potentiale. Med beliggenheden ved lufthavnen og med samarbejdet med Nordic Choice Hotels forventer vi at kunne fortsætte den positive udvikling, som hotellet er inde i. Hotellet bliver vores 2. hotel i Core Hospitality regi og 11. hotel i alt inkl. vores hoteller under brandet Zleep Hotels. Med en pipeline på yderligere 5 Zleep hoteller og det første Moxy hotel i Danmark er vi inde i en kraftig vækstperiode”

Core Hospitality driver Hotel Marina i Vedbæk, og det er allerede bekræftet, at Core Hospitality skal drive Moxy Copenhagen, Marriotts nye, hotel i København, beregnet på det unge, hippe publikum. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Core Hospitality


?