17.11.2020Møde & Event News

Lyntest kan sortere gæsterne

MeetingLillebælt er den første destination i Danmark, der kan screene konferencegæster for virus.

En kviktest, der kan screene deltagere ved møder og konferencer på ganske kort tid, betyder at man lynhurtigt kan sortere de potentielle gæster, og sende eventuelle smittebærer hjem, og lade de øvrige gæster deltage trygt.

En benhård sortering, men ikke desto mindre revolutionerende i en tid, hvor intet kan planlægges uden stor usikkerhed for muligheden for at gennemføre arrangementerne med store omkostninger i båd tid og ressourcer hos mødearrangører og deltagere.

Som de første i Danmark har MeetingLillebælt indgået en samarbejdsaftale, som gør det muligt at få testet deres konferencegæster for Covid-19 ved ankomst til hotellerne. Det foregår i et samarbejde med Falck, der stiller en testvogn med kvalificeret personale til rådighed, og efter blot 15 minutter, er resultatet klar.

”Det er simpelthen for, at gæsterne kan føle sig helt trygge. Vi har hørt om gæster, som egentlig ikke tænker, at det er hotellerne eller konferencestederne, som de betvivler, men de bliver i tvivl, fordi de møder andre gæster fra øst og vest.

Er testen negativ, kan man deltage i konferencen. Er den positiv, kan man vende om i bilen og køre hjem,” forklarer salgschef for MeetingLillebælt , Anne Thygesen til TV2 Fyn.

”Derfor håber vi, at man kan se idéen i det her. Og at man på et tidspunkt kan færdes frit omkring inden for dørene, hvis man har en ren coronatest og dermed igen kan åbne hotelbranchen mere op.”

Prisen for at blive testet på hotellerne vil være på 299 kroner plus et mindre gebyr for at få testen på stedet.

Læs mere om Meeting Lillebælt


?