28.01.2019Møde & Event News

Mad med holdning til møder med mening

Tomater på taget og bi-stader i parken er en del af den samlede madfilosofi for et af Nordsjællands største konferencecentre.

På et af Nordsjællands største konferencecentre har man en holdning til mad. Derfor har man nu skabt et univers for husets samlede madfilosofi, hvor gæsterne får fortællingen om, hvordan maden til møder og konferencer er en vigtig del af en langt større indsats for øget global social ansvarlighed.

Tomater på taget

I køkkenet arbejder køkkenchef Hans Henrik Nilsson og hans team aktivt med løbende at finde på effektive måder at bidrage positivt til en mere bæredygtig kulinarisk oplevelse. Bl.a. ved at dyrke tomater på Konventums smalle tag, opsætte bi-stader i parken for at øge forstøvningen, være en aktiv medspiller i kampen mod madspild, handle med lokale råvareproducenter og øge mængden af økologiske produkter på tallerkenerne.

Rapporterer til FN

- Vi bruger mange tons råvarer om året, så det er vigtigt for os, at så mange af de råvarer som muligt er økologiske, bl.a. alle vores mælkeprodukter, mel, grøntsager og meget mere. Vi rapporterer til FN hvert eneste år som en del af vores arbejde med social ansvarlighed, så ambitionen er, at vi i 2019 får endnu flere økologiske produkter på menuerne, siger Hans Henrik Nilsson, køkkenchef på Konventum og Højstrupgård.

Læs mere om Konventums & Højstrupgårds madfilosofi


?