06.02.2019Møde & Event News

Madkastellet skal forpagte ZOO's nye restauranter

I april rykker Madkastellet ind som forpagter for 3 nye restaurantkoncepter og al eventcatering i ZOO i København. Der bliver mødelokaler ved det nye BIG pandaanlæg.

Det har i mange år heddet sig, at dyrene i ZOO spiser bedre end havens gæster. Nu lancerer den traditionsrige have en madrevolution og sætter Madkastellet til at kokkerere for både almindelige besøgende og mødedeltagere. Om valget af Madkastellet siger Christian Higraff (foto t.v.), kommerciel direktør i ZOO: ”Vi er især begejstrede for Madkastellets kreative tilgang til drift af restauranter og konferencer: The sky is the limit kombineret med evnen til at eksekvere og drive en sund forretning. Derudover er det vigtigt for os at have en partner med en lang track record. Madkastellet har været knap 20 år i markedet og har en lang række succeser bag sig.”

BIG har designet

Tilløbsstykket forventes at blive restaurant og mødelokaler i det nye pandaanlæg, tegnet af BIG. Her kan man holde events og middage med panoramaudsigt over ZOOs nye beboere, skriver Madkastellet i en pressemeddelelse.

ZOO har lokaler i forskellige størrelser, hvor det største rum til konferencer er et auditorie til 140 personer. Til middag kan op til 250 personer bespises under samme tag eller 400 inviteres til reception.

Se elefanterne fra terrassen

Ramus Pors (foto t.h.), partner og medejer i Madkastellet siger: ”Med ZOO får Madkastellet udvidet sin 20+ venueportefølje markant. Her kan du ikke alene skåle med elefanterne fra terrassen og fordybe dig til møder i auditoriet. Sammen med ZOO udvikler vi 3 nye restaurantkoncepter: En asiatisk-fransk bistro i Bjarke Ingels pandaanlæg, hvor gæsterne spiser med direkte udsyn til de imponerende dyr. En plantebaseret restaurant i et orangeri og en dansk restaurant i Det Gule Hus.

Se mere om Madkastellet


?