12.04.2019Møde & Event News

Mads Mikkelsen filmede på Sonnerupgaard Gods

Godset har en rustik lade, som normalt bruges til konferencer og fester. Se filmen fra optagelserne on location med Mads Mikkelsen.

På Sonnerupgaard Gods i Hvalsø 45 min. fra København findes bl.a. en rustik bygning med kampestensvægge (foto). Godsets oprindelige lade blev for nylig valgt som location til optagelserne af en reklamefilm for Carlsberg og skulle i den forbindelse ligne et gammelt, fransk bageri. I den forbindelse byggede fillmholdet en helt ny indgangsdør kun til dette formål. Døren var dog kun staffage og er fjernet igen. I 5 dage var det magiske rum, som godset selv betegner det, fyldt med filmfolk, instruktør, makeup artister, runnere m.v.. Magien i rummet blev i høj grad bekræftet ved at lade sig forvandle til fransk bageri. Normalt anvendes rummet både til møder og fester. Især middage får en særlig stemning fra de lofthængte lysekroner til levende lys.

Gods-værtinder tager imod

Sonnerupgaard Gods er partner hos Kursuslex og Konference.dk Her er egne skove, park og voldgrav dateret anno 1341. Her bydes man altid velkommen af sin egen værtinde. Og det kan være film crewet har nydt godt af det nordiske køkken med bl.a. muligheden for ”Carvery Buffet” i eget lokale. Alle værelser er unikt indrettet, lige fra enkeltsenge til herregårdsuiter. Laden anno 1877: Det magiske rum, som rummer 400 spisende.

Se forberedelser og optagelser til filmen med Mads Mikkelsen

Se mere om Sonnerupgaard Gods


?