27.09.2017Møde & Event News

Maltmagasin bliver nyt luksushotel

Lagerkælder og magasin får 4 stjerner, 156 værelser, konferencefaciliteter og tagterrasse i det første hotel i Carlsberg Byen.

I januar 2019 åbner det første hotel i Carlsberg Byen, og torsdag den 21. september blev der holdt første "bryg" på det kommende Hotel Ottilia. Det er den danske hotelkæde Brøchner Hotels, der står bag hotellet. Arrangementet markerede startskuddet til ombygningen af Lagerkælder 3 og Maltmagasinet til et luksushotel med 156 værelser.

"Vi driver anderledes hoteller med omtanke, hvor den unikke oplevelse er i centrum, og i vores øjne er Carlsberg Byen et af de mest unikke områder i København. Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk historie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt på en nyskabende måde i hotellets design. Hotel Ottilia bliver et hotel man ikke blot kommer for at vil bo på, men for at opleve - både for lokale og gæster i byen," siger Karim Nielsen, administrerende direktør for Brøchner Hotels.

Hotellet er placeret i hjertet af Carlsberg Byen omgivet af historiske og smukke bygninger i et område, der vil emme af liv, når det står færdigt. Hotellet vil have adresse i to af Københavns flotteste industribygninger, Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares på det nye hotel. - Brøchner har ved at fravælge det ordinære vist nye standarder for, hvordan hoteller kan tilbyde deres gæster unikke oplevelser, og jeg er meget begejstret for, at de har kunnet se de samme muligheder i disse smukke bygninger, som vi selv. Når Carlsberg Byen står færdig, vil 15 procent af bygningsmassen bestå af fredede og bevaringsværdige bygninger, og Hotel Ottilia er et enestående godt eksempel på, hvordan industribygninger kan finde anden brug, hvis kreativitet og vilje er til stede, siger Carlsberg byens administrerende direktør Jens Nyhus.

En del af Brøchner Hotels' strategi er at transformere byen. Derfor åbner virksomheden i løbet af de næste 2 år nye luksus boutique hoteller i ubenyttede bygninger rundt om i København. I 2018 åbner det nye 5+ stjernet Hotel Herman K i den gamle transformerstation på Bremerholm. Året efter åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4+ stjernet boutique hotel i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 156 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse, som er åben for alle - hotelgæst eller ej. (Kilde: Byens Ejendom)

Se mere om Brøchner Hotels


?