06.09.2019Møde & Event News

Marienlyst får nyt mødekoncept

Marienlyst Strandhotel har koblet CoastZone på et nyt møde- og konferencekoncept, hvor både stranden, havet, skoven, byen og kulturen inddrages.

Det legendariske strandhotel inddrager teambuildingfirmaet CoastZone i et samarbejde omkring målrettet teambuilding.Konferenceaktiviteterne tager udgangspunkt i Marienlyst Strandhotels omgivelser i form af stranden, havet, skoven, byen og kulturen. Formålet er at tilbyde en helstøbt oplevelse, hvor den enkelte medarbejder og virksomheden får mulighed for at udvikles personligt og sammen og skabe det bedste udgangspunkt for en virksomhed i trivsel og fremdrift.

Sammenhængen er afgørende

CoastZone: "Det gode samarbejde handler om at gå samme vej, løfte i flok og have et vedvarende fokus – det er de små skridt, der er afsættet for det store spring." Hos CoastZone arbejdes med både den enkelte, teamet og virksomheden. Der er bevidsthed om at skabe succesoplevelser, der involverer og motiverer, forvandler og udvikler alle de ovenstående hver for sig og sammen.

Alle omgivelser inddrages

”Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker. Vores arbejde styrker samarbejdet og udviklingen i teams på alle niveauer. Vi glæder os til, sammen med Marienlyst Strandhotel, at sætte den enkelte kunde i fokus og skabe tryghed om ethvert arrangement, møde eller seminar på dette fantastiske hotel,” sigerThomas Liebe, der er partner i CoastZone. "Vi glæder os meget til, at vores konferencegæster kommer til at nyde godt af CoastZones store erfaring – både tæt på Marienlyst Strandhotel og i lokalområdet,” siger Charlotte Frederiksen, Produkt og Marketingschef på Marienlyst Strandhotel. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Marienlyst Strandhotel


?