21.11.2021Møde & Event News

Markant profil bliver kommerciel direktør i Tivoli

Reklamemanden Niels Erik Folmann bliver ny kommerciel direktør i Tivoli.

Medio februar 2022 tiltræder Niels Erik Folmann som kommerciel direktør i Tivoli, og det er således en markant og erfaren personlighed indenfor salg og marketing, som Tivoli henter ind på direktørholdet.

Niels Erik Folmann kommer fra en stilling som administrerende direktør for Danske Licens Spil A/S, og tidligere har han stået i spidsen for flere førende danske reklamebureauer. I den brede offentlighed er Niels Erik Folmann nok især kendt for sin tid som medvært for ”Kender du Typen” på DR.

”Jeg er glad og stolt over, at vi er lykkedes med at få Niels på holdet. Niels er en dygtig og dedikeret leder med alsidig erfaring inden for marketing og digital forretningsudvikling. Niels har oveni et stort hjerte for Tivoli og ved, at traditioner og fornyelser går hånd i hånd hos os,” siger Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Selv siger Niels Erik Folmann, at han føler sig dybt privilegeret over snart at få Tivoli som sin daglige arbejdsplads:

”Jeg har været en ivrig og glad gæst i Tivoli i mange år. Jeg elsker simpelthen at komme i forlystelseshaven, og at dette bliver rammen om mit arbejdsliv glæder jeg mig meget til. Tivoli har med Covid-19 pandemien været igennem en meget hård tid, og jeg vil sammen med mine kommende dygtige kollegaer i Tivoli gøre alt hvad jeg kan for at bidrage til, at Tivoli hurtigst muligt kommer tilbage til fordums styrke - og gerne lidt til.”

Niels Erik Folmann erstatter Michala Svane, der har valgt at stoppe i Tivoli for at søge nye udfordringer.

 


?