21.01.2019Møde & Event News

Meyer og HUONE går sammen

Når HUONE Copenhagen slår dørene op til foråret, bliver det med Meyers Køkken på menuen i de meget anderledes mødelokaler.

Meyers Køkken (foto) og møde- og eventcentret HUONE Copenhagen indleder samarbejde. Mødegæsterne kan derfor glæde sig til at holde møder i nye, kreative og spændende mødefaciliteter og samtidig nyde gastronomien fra Meyers Køkken.

Det bliver sundt

Frokostretterne vil afspejle den gastronomiske linje og filosofi, som er kendetegnet for Meyers virksomheder, nemlig den gode kombination af årstidens lokale råvarer, økologi, smag og masser af grønt.

HUONE Copenhagen ligger ved Amager Strand med et særkende i form af lokaler og koncepter, som er nytænkende og kreativt indrettet. "Men rammerne gør det jo ikke alene, og hos HUONE ved vi, at også forplejningen spiller en afgørende rolle for mødeoplevelsen og for succesen af et møde. I forbindelse med etableringen af HUONE i Danmark har det derfor været vigtigt for os at få mødeforplejning til at matche denne del af HUONE’s værdisæt også," siger Louise Adolph.

For nylig har HUONE ansat Key Account Manager Robin Jensen. Han har en baggrund fra lejligheds- og eventhotellet Charlottehaven, hvor han senest arbejdede som Sales Manager.

Se mere om HUONE Copenhagen


?