02.10.2018Møde & Event News

Meyers rykker ind på Hotel Odeon

H.C. by Meyers tager afsæt i kokken Claus Meyers madunivers, der byder på bæredygtig, økologisk og sund mad med nordisk præg. Åbning 15.10.

Det bliver Meyers Contract Catering, der åbner restaurant i det nybyggede Hotel Odeon, når det 15. oktober slår dørene op i hjertet af Odense. H.C. by Meyers er virksomhedens første engagement i hoteldrift, og ifølge forretningsdirektør i Meyers Contract Catering, Jens Andersen ligger samarbejdet med Hotel Odeon lige til højrebenet.

"Vi har længe villet åbne en hotelrestaurant, så da muligheden bød sig her i Odense, slog vi til med det samme. Vi har bl.a. eget mejeri og bageri, og vi kan lave stort set alt selv til restauranten. I første omgang kommer de besøgende til at møde en fantastisk morgenmadsbuffet med afsæt i Meyers madunivers. Det vil sige høj økologisk procent-andel i råvarerne samtidig med, at det er bæredygtig, smagfuld og sund mad, lavet med gode, danske og fynske råvarer," siger Jens Andersen.

Præmiere 15. oktober

H.C. by Meyers og Hotel Odeon lukker dørene op for første gang mandag den 15. oktober. Her vil restauranten have fuld fokus på den ultimative morgenmadsoplevelse for hotellets gæster indefra og udefra. Den såkaldte "soft opening" betyder, at H.C. by Meyers løbende vil udvikle det restaurantkoncept, som gæsterne kan opleve, når a la carte restauranten åbner 1. februar 2019.

Fakta om Hotel Odeon og Meyers Contract Catering

 Hotel Odeon åbner dørene til 234 værelser indrettet med stærkt nordisk look, med lækre materialer, gennemført og eksklusivt.  Bag H.C. by Meyers står Claus Meyer og hans virksomhed Meyers Contract Catering. Claus Meyer er bl.a. aktionær i fynske Løgismose, står bag restaurant Anarkist i Albanis gamle tappehal og har desuden en lang række andre restauranter og forretninger. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Odeon


?