23.08.2018Møde & Event News

Mobile hotelværelser på vej

Ny løsning til perioder med særlig høj efterspørgsel efter hotelværelser når der for eksempel er store messer i byerne.

Hotelkæden Accor har startet en produktion af mobile sove-containere, som skal sættes op som hotelværelser i forbindelse med større messer og andre foranstaltninger, hvor efterspørgslen efter overnatningsmuligheder er særlig høj i en periode. Når containerne sættes op sammen, har de både altan og vinduer, som åbnes med stor rude for enden af containeren. De såkaldte "Flying Nests" startede som pilotprojekt i Frankrig og sættes nu i produktion efter en succesfuld testperiode.

Hurtig transport

Containerværelserne er 14 meter lange og 6 meter høje.De er udformet af ombyggede skibscontainere og kan ifølge sagens natur nemt transporteres. Accor er indgået et samarbejde med  det franske selskab Capsa, som har specialiseret sig i dette særlige forretningsområde.

Hotelværelset mangler intet, hvad komfort angår og er blandt andet udrustet med "Sweet Beds" fra Ibis Bedding. Der er klimaanlæg og WLAN forbindelse i de mobile værelser, og de er alle indrettet med hensyn til at opfylde kravene til grøn energi. Kilde: Tophotel.

Se mere om Accor hotelcontainere


?