Advertorial

Mobilt og fleksibelt

Adina Apartment Hotel Copenhagen -  Vi er størst til små møder.

Verden forandrer sig og Adina følger med. Flere og flere mennesker efterspørger fleksibel arbejdstid og arbejdssted - Adina Apartment Hotels ønsker at imødekomme begge dele og tilbyder de perfekte rammer, hvor man ikke blot kan overnatte og arbejde, men hvor man også kan afholde møder og konferencer. Adina tilbyder fleksible løsninger til både konferencer og møder – og praktisk møde eller arbejdsplads i gæsternes egen private lejlighed.

Oplev et Adina i helt nye klæder

Adina Apartment Hotel Copenhagen startede totalrenoveringen af hotellet i slutningen af sidste år, og ved udgangen af februar 2018 afsluttes sidste etape af renoveringen. Den australske hotelgruppe har investeret mere end 3 millioner € i renoveringen af hotellet og det nye design. Bag det nye design står en af Australiens mest anerkendte interiør designere, Andrew Parr, som er chefdesigner for TFE Hotels.

Egen professionel mødeplanlægger

Renoveringen på Adina omfatter alle hotellejligheder, fritidsfaciliteter, konferencelokaler og restaurant. Personlig service og egen professionel mødeplanlægger. Hos Adina glæder man sig til at byde mødegæsterne velkommen i de nyrenoverede, topmoderne og fleksible konferencelokaler med det nyeste teknologiske mødeudstyr. Som en del af mødeoplevelsen på Adina ønsker man at give mødegæsterne de bedste rammer for deres møde, kombineret med en nærværende, servicemindet og professionel service, og man skræddersyr altid mødet efter gæstens ønsker og behov.

Adina introducerer nyt moderne restaurant koncept – et nyt stilfuldt og afslappet mødested

Som en del af renoveringen introducerer Adina en helt ny restaurant. Storehouse Copenhagen er et socialt sted, hvor mennesker kan spise, drikke og more sig. Det er et mødested, hvor man slapper af og lader op. Der serveres sjove eftermiddags snacks, og frokosten i forbindelse med mødet bygger på tankegangen ”shared food” – her sidder mødegæsterne sammen og deles om maden på uformel vis.

Med Storehouse Copenhagen ønsker Adina at give sine mødegæster en helt ny madoplevelse. Visionen er, at måltiderne i forbindelse med et møde skal have en ny dimension – madkonceptet skal løfte mødedagen fra at være ”blot endnu en arbejdsdag” til at være en sjov og engagerende oplevelse i løbet af mødedagen.

Storehouse er det nye mødested for både de lokale i området og for hotel- og mødegæsterne – det er her, man kan tage en afslappet pause under mødet eller mødes til mindre, uformelle møder.

Fakta Adina Apartment Hotel Copenhagen: • 128 - et og to værelses hotellejligheder • Storehouse Restaurant og bar • Fitness faciliteter • Indendørs opvarmet swimmingpool • Sauna og jacuzzi • 4 møde- og konferencelokaler med plads til 100 personer • Gårdhave • Room service • Vaskeriservice • 500 parkeringspladser (mod betaling)

Læs mere om Adina Apartment Hotel Copenhagen


?