18.06.2018Møde & Event News

Modigt venue indrager akademiker-team

Hvad sker der, hvis man inviterer 5 akademikere til 9 ugers brainstorming? Stort konferencehotel får ny inspiration af folk uden for branchen.

Der skal faktisk en portion mod til at lade 5 nyuddannede akademikere indgå et udviklingssamarbejde med 1500 timers brain-power og ideer, som man skal lytte til og eventuelt turde at effektuere på en anden måde, end man plejer. For hvad ved en kemiingeniør, en master i engelsk, en finansøkonom og 2 med uddannelser inden for marketing om hoteldrift? Rold StorKro gør forsøget. Alle typer af virksomheder kan brug af et sådan team fra organisationen Potential in Action.

”Det er et spændende projekt at være en del af," siger direktør Jørgen Pedersen, Rold StorKro: ”Vi får ofte ideer til videreudvikling af vores projekter og nye arrangementer. Dette projekt giver os muligheden for at få set på ideerne af folk, som ikke kender vores branche."

Anderledes ideer til mødebranchen

De eksterne konsulenter skal hovedsageligt arbejde med lavsæsons produkter rettet mod erhvervslivet. Nogle ideer kommer fra Rold StorKro, men konsulenterne udvikler også selv mange ideer. Alle forslag indgår i en pulje, hvor der også skal undersøges, om det er bæredygtigt at søsætte dem, og hvordan det skal gribes an. Der bliver tænkt mange tanker, lavet undersøgelser og diskuteret i Salonen på Rold StorKro, som er kontor for gruppen i de 9 uger.

Marie Louise Geneser, som er uddannet inden for kommunikation og markedsføring fra Århus Universitet, udtaler at det er spændende og udviklende at samarbejde med hendes nye kolleger. ”Man får meget ud af at samarbejde på tværs af uddannelserne. Ligeledes får man indblik i en helt ny branche. Det giver mig masser af inspiration og blod på tanden,” siger hun.

Også andre kan få et sådan samarbejde

Teamet på de 5 akademikere er: Susanne Kate Lang, Kemiingeniør Marie Louise Geneser, Bachelor i japanstudier & Master i international kommunikation og markedsføring Martin Christiansen, Master i Engelsk Line Frellsen, Pba i Handel og Marketing Glenn Knudsen, Finansøkonom med speciale i økonomisk styring Add Value – Potential in Action.

Potential in Action bygger bro mellem visionære virksomheder og nyuddannede akademikere gennem målrettede caseforløb. Forløbene bringer ny viden og frisk talent ud i virksomhederne. Samtidig får de deltagende kandidater mulighed for at danne netværk og opgradere deres CV og kompetencer.

Se mere om Potential in Action

Se mere om Rold StorKro


?