06.11.2017Møde & Event News

Mød dine jyske VIP-kontakter

På MødeMekka den 23. november kan du træffe Jane Pilgaard og VIP-partner fra AKKC, Tanja Markussen - begge fra "Nordjyske Møder".

På MødeMekka i København den 23. november har du chancen for at møde det eneste ansigt, du behøver at kende for at holde møder i Nordjylland. Projekleder Jane Pilgaard vil i dagens anledning stå klar til speedmøder sammen med en af hendes VIP-partnere, nemlig Tanja Markussen fra AKKC.

Nytårskur for sight-inspection deltagere

Mange har allerede stiftet kendskab med en stor del af de 25 nordjyske hoteller, restauranter, kongressteder og eventudbydere, som alle er en del af netværket Nordjyske Møder. Der har været afholdt 2 sight-inspections i 2017, og der vil være endnu en sight-inspection på udvalgte venues i Nordjylland den 29. - 30. november i år.

Alle, som har deltaget på et af disse sight-inspections, vil blive inviteret til en Nytårskur i begyndelsen af det nye år. Det foregår i København, og Jane Pilgaard afslører allerede nu, at det bliver lidt af en forkælelsesdag. Sammen med forkælelsen følger både netværk og læring.

Se mere om Nordjyske Møder


?