25.08.2021Møde & Event News

Mød et gastronomisk powerhouse

Gastronomisk Innovation er et alsidigt og kreativt venue, som gerne rykker gastronomiens grænser.

”Gastronomi er mere end bare mad. Det er en helhedsoplevelse med udspring i mødet mellem mennesker”. Sådan lyder det på Gastronomisk Innovations hjemmeside, og på Møde & Eventmessen kan du møde det kreative bureau, som er specialiseret i gastronomiske arrangementer og oplevelser.

”Vi er en innovativ gastronomisk organisation, der er kendt for at hjælpe nøgleaktører i den gastronomiske verden med nye koncepter, opskrifter, produkter og tilgange. Men samtidig er vi også et alsidigt venue, hvor du kan opleve al vores kunnen i forskellige formater - fra fine dining, kokkeskole og chefs table-events til kreative konferencer, receptioner og endda noget vildt teambuilding,” fortæller Morten Henningsen, CEO i Gastronomisk Innovation.

Insektprojekt med DTU
Gastronomisk Innovation går gerne nye veje og eksperimenterer med gastronomiens formater.

”Vi er ikke bange for at søge nye tilgange og udvikle noget spændende til dit næste event. Vi er for eksempel en del af et insektprojekt sammen med DTU, og vi opfinder nye smage i samarbejde med Aalborg Akvavit. Disse og andre partnere giver os mulighed for at tilbyde unikke produkter,” siger køkkenchef Rasmus Leck Fischer fra Gastronomisk Innovation.

Bæredygtighed, grønne løsninger og nul CO2-udledning er kernen i Gastronomisk Innovation, der har en ambition om at skabe fine dining-oplevelser, spændende gastronomiske events og kokkeskoler, der viser, hvordan gastronomi og bæredygtighed kan gå hånd i hånd.

”Vi kan for eksempel vise, hvordan man kan skabe en 9-retters fine dining-menu udelukkende med invasive arter, hvordan en kokkeskole kan skabe nul affald, og hvordan man kan skabe uforglemmelige smagsoplevelser ved af kombinere de rette grøntsager, insekter, krydderier eller oste,” fortæller Rasmus Leck Fischer.

Gastronomisk Innovations venue er centralt placeret i København, få minutters gang fra Nørreport.

På Møde & Eventmessen kan du møde bureauet på stand 147 og høre mere om deres kreative formåen.

På billedet herover ses køkkenchef Rasmus Leck Fischer.

Læs mere om Gastronomisk Innovation


?