22.01.2019Møde & Event News

Mød grevinde Alexandra på messen

På Nordic Meetings & Events Expo kan du møde grevinde Alexandra i et personligt foredrag om dansk lykke og kontrasterne i hendes eget liv.

Torsdag den 28. marts kan gæsterne på Nordic Meetings & Events møde grevinde Alexandra i foredraget "Mit lykkelige land". Det sker på Inspiration Hall kl. 14.30 - 15.10. Deltagelsen er gratis for messens gæster.

Hvorfor kåres danskerne gang på gang som et af verdens lykkeligste folkefærd? Og hvordan ser lykken egentlig ud? Det er nogle af de spørgsmål, som grevinde Alexandra forsøger at finde svar på, og som udgør omdrejningspunktet i hendes foredrag ”Mit lykkelige land”.

Grevinde Alexandra har rejst Danmark rundt for at finde ud af, hvorfor danskerne gang på gang får benævnelsen ”Verdens lykkeligste folk”. I den forbindelse har hun udgivet bogen ”Mit lykkelige land”. For hvad betyder vores danske traditioner? Og vores stærke tillid til hinanden? I mødet med danskerne oplevede hun et fællesskab, som gjorde meget stort indtryk på hende, og som hun også selv blev inddraget i.

En ganske særlig oplevelse

Især én meget stærkt oplevelse, som støttede fællesskabsfølelsen, træder særligt frem fra denne research tur landet rundt. Mon ikke, hun også gerne fortæller om denne stærke oplevelse, hvor hun i den grad var udfordret – men overvandt sig selv. Du kan også læse om oplevelsen i Møde & Eventmagasinet, som vil være at finde på messen og kan tages gratis med hjem.

Fra Hongkong til Sønderjylland

I sit foredrag kommer Alexandra også ind på, hvordan det var som 31-årig at forlade sin hidtidige tilværelse i en af verdens største byer, Hongkong, for at bosætte sig i marsken i Sønderjylland og blive en del af den kongelige familie.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo 2019


?