08.10.2019Møde & Event News

Mød Snedronningen og 120 mødeplanlæggere

Tilslutningen til årets sidste MødeMekka er så stor, at der udover de 120 tilmeldte gæster er lang venteliste. Vi har derfor åbnet op for 4 nye udstilllere.

Nu er der åbnet op for 4 udstillere mere til årets sidste MødeMekka den 26. november, som foregår i julestemningens tegn på den bæredygtige Restaurant Gemyse i Tivoli. Her kommer vi til at opleve grønne, økologiske råvarer er hovedrolleindehavere med smagsintensitet og nye smagskombinationer på tallerkenen – det bliver ikke kedeligt. Og der bliver travlt ved bordene, for der er mange tilmeldte mødeplanlæggere til dette arrangement. Faktisk er tilslutningen allerede nu så stor, at næsten alle speedmeeting tider er booket. Og vi har lang venteliste. Vi håber derfor at kunne præsentere 4 udstillere mere, så vi kan lukke flere planlæggere fra ventelisten ind.

Det bliver et brag af et program

Mellem de 2 runder med speedmøder får vi besøg af nogle af de medvirkende fra forestillingen Snedronningen. Kunstnerne giver en smagsprøve på forestillingen, der først får premiere den 1. december. Snedronningen er en blanding af ballet, sang og musik, og Dronning Margrethe er scenograf på forestillingen og har også designet kostumerne, mens musiker Nanna Øland (Oh Land) står for musikken.

Julegave-inspiration og goodiebags

Under middagen gør Rosendahl Group deltagerne lidt klogere på nye muligheder for julegaver. Og de har såmænd også lagt en gave ned i de goodiebags, som alle gæsterne får med hjem, når arrangementet slutter kl. 20.30.

Se mere om MødeMekka i Tivoli


?