28.02.2018Møde & Event News

Møde & Eventmessens 1. dag er vel overstået

Gæsterne trodsede kulden og oplevede en messe med masser af flotte stande, interessante foredrag, dansere og god stemning.

De er der allesammen: De nye, de store, de bitte-små, de skæve, de kreative, de luksuriøse. Trods sibirisk kuldegrader besøgte flere end 1000 gæster i dag Møde & Eventmessen i Bella Center, hvor over 300 udstillere i form af venues, event-bureaer, foredragsholdere, cateringfirmaer, AV-udbydere og mange mange andre, er samlet  til Nordens største messe for møder og events. Nåede du ikke forbi i dag, har du stadig muligheden i morgen, hvor der er åbent fra kl. 09.00 - 16.00

I morgen torsdag den 1. marts byder messen igen på et interessant foredragsprogram på de 4 scener: Inspiration Hall, Learning Lab. Food Corner og eventområdet Event Zone.

Du kan bla. høre filosoffen Vincent Hendricks fortælle om fænomener på sociale medier eller Birgit Aaby, som du sikkert kender fra tv- programmet "Løvens hulse".

Du kan også gå i køkkenet med Timm Vladimir, som holder til i Food Corner dagen igennem eller komme forbi det spændende eventområde Event Zone, som er indrettet som afgangshallen i lufthavnen. Deltag også i de mange spændende aktiviteter og konkurrencer på alle standene.

Se foredragsprogrammet for torsdag


?