15.05.2018Møde & Event News

Mødebord, Wi-Fi og USB  i ny luksusbus

Der er lædersæder med oplader til alle, vendbare stole, teatergulv med udsyn og høj køresikkerhed i Edelskovs nye Volvo-busser.

Det er ikke kun komforten, der er i højsædet med køleskabe, "buffet-bord" til kaffen, lædersæder og ekstra godt udsyn på grund af det såkaldte "teatergulv", som skråner bagfra og ned mod chaufføren. Det giver et godt udsyn, og man føler sig mindre klemt inde på sæderne. Praktikken er et mødelokale værdigt i de nye 4-stjernede Volvo busser, som Edelskov Turisttrafik har anskaffet sig. For eksempelkan kan sæderne vendes, så man sidder omkring mødeborde. Eller ganske enkelt for en mere social fornemmelse under kørslen. Den første bus er i hus, og der følger snart 2 mere med plads til 52 passagerer i hver.

Masser af lækre features

"Busserne har Wi-Fi og USB stik ved alle sæder, og pc'en kan kobles til storskærmen, så man kan informere eller vise film undervejs," siger managing director, Carsten Bagger, Edelskov Turisttrafik til Kursuslex. "Skærmen kan også benyttes til at vise udsynet fra forruden, hvis man kører et smukt sted, eller hvis nogle af passagererne har problemer med køresyg." Carsten Bagger understreger samtidig en meget høje sikkerhed og miljøforholdene i de nye Volvo busser. Og nå-ja, så er der lige det med toilettet. Også her er der opgraderet med mere plads og mere komfort.

Se mere om Edelskov Busser


?