07.09.2018Møde & Event News

Mødebranchen får ny messe – i Jylland

Meeting Live Vest er det nye træfpunkt for møde- og eventbranchen. Vi ses den 13. november i Messe C. Gratis for hele landets mødeplanlæggere.

Kursuslex byder velkommen til en helt ny messe for nysgerrige og amitiøse mødeplanlæggere. Meeting Live Vest 2018 er den første mødefagmesse, som afholdes i Vestdanmark. Hele dagen den 13. november vil der være omkring 70 udstillere, som sammen med en række super spændende foredrag giver fagligt og inspirerende input i Messe C, Fredericia.

Udstillerne på Meeting Live Vest er udbydere af venues, produkter eller services, som er målrettet dig som mødeplanlægger. Udover at du kan møde mange spændende mødesteder personligt, vil der være udbydere, som viser det sidste nye inden for foredrag, forretningsrejser, transport, fester, firmagaver, events, av-udstyr, forretningsmiddage og andre områder af relevans for mødebusiness.

Dit ansvar som mødeplanlægger

Meeting Live Vest vil give inspiration og gode råd til, hvordan mødeplanlæggere og arrangører kan skabe mere opmærksomhed omkring deres møde, konference eller event. De mange udstillere vil blandt andet vise ”best case practises”, og hovedscenen i udstillingsområdet vil i løbet af dagen fyldes med Key Note Speakere og foredrag med fokus på at skabe, bevare og forny opmærksomhed, sådan at møder og konferencer giver det fulde udbytte på den mest interessante og involverende måde.

Som arrangør af møder er man ikke alene ansvarlig for, at alt klapper, man er også ansvarlig for at være innovativ og skabe overraskelser og vise nye måder og steder til virksomhedens møder. For at kunne gøre dette, må man selvsagt kende sine muligheder og vide, hvad der sker af nyt inden for faget.

Nyt træfpunkt for mødebranchen

Messen skaber et personligt træfpunkt for alle aktører inden for mødebusiness og åbner samtidig op for nye relationer i hele trekantsområdet. Mange mødeplanlæggere benytter de samme venues fra gang til gang. Ofte på grund af manglende kendskab til alternativerne eller manglende tryghed ved at prøve noget nyt.

Deltagelse på messen er gratis for møde- og eventplanlæggere, og der er gratis bustransport for mødeplanlæggere i hele landet. Foto:"Meeting Lillebælts"stand på Møde & Eventmessen 2018 i marts i København.

Se mere om Meeting Live Vest


?