15.10.2019Møde & Event News

Mødeslot til salg

Hvis man har 150 mio. kroner til overs, kan de evt. investeres i et smukt restaureret slot - med mødelokaler, restaurant og hotelværelser.

Ejendomsinvestoren Mikael Goldschmidt har sat det historiske Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland til salg. Det skriver han i en pressemeddelelse ifølge Børsen. Prisen er sat til 150 millioner kroner, og det er med et ønske om, at køberen vil føre luksushotellets "high end koncept" videre.

"Vi vil være meget tålmodige i denne proces, idet vi vil være helt sikre på, at en eventuelt ny ejer vil videreføre dette," siger Mikael Goldschmidt ifølge pressemeddelelsen.

5 års underskud

Slottet blev opført som lystejendom i 1746, og i 2011 åbnede Kokkedal Slot som hotel. Mikael Goldsmidt overtog slottet i 2013 efter en omfattende renovering og førte hotellet videre under det nye navn Kokkedal Slot Copenhagen. Men det blev aldrig en god forretning, og de seneste 5 år har hotellet kørt med underskud. Sidste år var underskuddet ifølge Finans på 2 millioner kroner.

En af de rigeste

Mikael Goldsmidt er dog fortsat en af Danmarks rigeste personer. På Berlingskes liste over landets rigeste, der udkom i begyndelsen af oktober, ligger han nummer 36 med en formue på 3,2 milliarder kroner. Foruden Kokkedal Slot ejer hans holdingselskab, M. Goldschmidt Holding, en lang række ejendomme og butikskæden Imerco. Kilde: TV2

Se mere om Kokkedal Slot Copenhagen


?