25.10.2019Møde & Event News

Mødested i kraftig vækst

23 anderledes mødelokaler, høflig og varm personlighed samt en hemmelig gårdhave i København er præmieret for 3. år i træk.

MBK kursuslokaler i København har nu fået Børsen Gazelle i 2017, 2018 plus 2019. MBK er på meget få år vokset fra at være et lillebitte (ukendt mødecenter) med få mødelokaler – til at være en kendt spiller på markedet med 23 kreative mødelokaler. Lokalerne bærer alle præg af, at nok er indretningen anderledes, men hyggen, lyset og bekvemmeligheden er mindst lige så vigtigt.

Designet åbner for socialt samvær

Huset er kendt for at vende tingene på hovedet, sætte elementer sammen man ikke har set før og give gæsterne overraskende og kunstneriske oplevelser - endda helt ud på toiletterne. Indretningen er ikke kun en sjov oplevelse for den enkelte, den bidrager også til at samle gruppen, for der er altid noget at tale om, også selv om man aldrig har mødt hinanden før.

Hjertelig service

MBK tilskriver selv successen som et resultat af kreative mødelokaler, central beliggenhed, omhu og måske vigtigst af alt: byens bedste og mest hjertelige service. Foto er fra loftet i en af mødegangene.

Se mere om MBK


?