03.09.2019Møde & Event News

MPI og Kursuslex laver fælles award

2 prisuddelinger, som hver for sig er super eftertragtede, bliver nu til 1 prisuddeling med 8 award-kategorier, der samler det bedste af det bedste.

Meeting Professionals International Scandinavia (tidligere MPI Denmark) og Kursuslex har besluttet at ’slå pjalterne sammen’ om én markant årlig prisuddeling med tilhørende festlighed for hele møde- og eventbranchen. MPI holder således ikke sin sædvanlige Danish Event & Meeting Award (DEMA) i 2019, men lægger kræfterne i at agere medarrangør af Kursuslex’ Møde & Event Award i forbindelse med Kursuslex’ store branchemesse, Nordic Meetings & Events Expo 25. – 26. marts 2020 i Forum, København.

Det bedste af det bedste

Selv om de 2 tidligere prisuddelinger har haft en række forskellige målsætninger og forudsætninger for nomineringer af prismodtagere, vil den netop indgående aftale eliminere den forvirring, der trods alt har hersket om 2 awards inden for den samme branche. Og det glæder arrangørerne: Christian Guldager, direktør for Kursuslex, siger: ”Jeg synes, at vi er blevet enige om det bedste af det bedste. MPI har især været rigtig gode til de kategorier, der kræver lidt ’tungere’ indstillinger, og så har de været fantastiske til at skabe awardfester, der samler branchen. I al beskedenhed synes jeg, at Kursuslex især har været god til kategorierne vedrørende mødesteder, og nu blander vi kortene med det bedste fra begge verdener. Jeg tror, at det bliver knaldhamrende godt!”

Internationalt plan

Majbritt Sandberg, President for MPI Scandinavia: “Vi har store forventninger til samarbejdet og er sikre på, at det kan bidrage med noget nyt og spændende til awarden. Ved at kombinere vores lidt forskellige perspektiver og indgangsvinkler kan vi på én gang fejre branchen og inspirere dens udøvere til nyskabelse.  Vi er i fuld gang med at udarbejde de detaljerede kriterier, hvor der bl.a. skal mere om bæredygtighed ind. Desuden kigger vi også på andre priser i udlandet og vil arbejde på at løfte vores fælles danske op på et internationalt plan.”

8 kategorier

Samarbejdet indebærer bl.a. en forenkling af de relativt mange priskategorier, der hidtil været tale om, så der nu er beskrevet 8 kategorier, der dækker bredt over alle de relevante områder i branchen. De er:

-    Årets Møde & Eventsted - bedste mødelokaler
-    Årets Møde & Eventsted  - bedste service
-    Årets Møde & Eventsted  - bedste mødekoncept
-    Årets Møde & Eventsted – bedste madkoncept
-    Årets faglige event
-    Årets sociale event
-    Årets bæredygtige event
-    Årets young talent

Awardshowet afvikles om aftenen på førstedagen af Nordic Meetings & Events Expo den 25. marts 2020.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo 2020


?