06.11.2017Møde & Event News

Priser til dansk hotelkæde

Kæden er kåret som Børsen Gazelle, nomineret af EY som Entrepreneur og har fået yderligere 2 hædringer i 2017.

Brøchner Hotels er kåret af Børsen som Gazelle 2017 og nomineret af EY som Entrepreneur of the year, skriver hotelkæden i en pressemeddelelse. Som resultat af Brøchner Hotels’ vækst, er den københavnske boutique hotelkæde både kåret som Gazelle 2017 og nomineret som Entrepreneur of the year.

Det går ikke stille for sig hos Brøchner Hotels, der efter en totalrenovering kunne genåbne Hotel Danmark i maj måned og nu tilbyde i alt 368 værelser fordelt på 4 boutique hoteller i København. Herudover har boutique hotelkæden 2 nye boutique hoteller på vej i København og offentliggjorde i august planerne om et nyt hostel-koncept i Aarhus.

Gazelle 2017

Brøchner Hotels’ fremgang og økonomiske vækst er ikke gået ubemærket hen. Derfor har Danmarks største erhvervsmedie Børsen kåret Brøchner Hotels som Gazelle 2017. At blive gazellevirksomhed betyder, at virksomheden vokser kontinuerligt og i løbet af 4 regnskabsår hvert år har haft positiv vækst samt fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. I 2013 omsatte Brøchner Hotels for 34 millioner og boutique hotelkæden ender med i 2017 at omsætte for mere end DKK 200 millioner på tværs af hotellerne, som også inkluderer udlejede restaurantionslokaler.

Entrepreneur of the year

Herudover er Brøchner Hotels nomineret som Entrepreneur of the year af det internationale revisions- og konsulenthus EY, bl.a. fordi virksomheden bringer innovative produkter og koncepter til markedet samt på baggrund af virksomhedens succes.

Brøchner Hotels var tidligere på året også nomineret til Københavns Erhvervspris i kategorien ’Attraktiv by’, der gives af Københavns Kommune. Herudover er boutique hotelkædens nyeste hotel, Hotel Danmark, netop blevet shortlistet som et af verdens bedste hoteller i kategorien Best Urban Hotel 2017 af den internationale anerkendte livstils- og designpublikation Wallpaper.

Se mere om Brøchner Hotels


?