Advertorial

Nordjyske Møder

I Nordjylland er en bred vifte af professionelle møde- og eventarrangører blevet en del af netværket Nordjyske Møder.

De 25 partnere i Nordjyske Møder repræsenterer regionen bredt, alle beliggende i naturskønne omgivelser eller i dynamiske byer med gastronomi og kulturelle oplevelser. Region Nordjylland rummer alt, hvad hjertet kan begære, og fælles for partnerne er højst en times kørsel fra Aalborg Lufthavn, med 16 daglige afgange mellem København og Aalborg.

Direkte kontaktperson

Fast kontaktperson hos Nordjyske Møder er Jane Pilgaard, der med sine mange års branchekendskab og erfaring, individuelt håndplukker og formidler kontakten til partnerne, på baggrund af kundens specifikke ønsker og krav. ”Mødeplanlæggere er mere end velkomne til at henvende sig for at få inspiration og hjælp til at booke – det kan være alt fra en røverlejr over et messecenter til et strandhotel. Netop alsidigheden er vores styrke”, smiler Jane Pilgaard. Nordjyske Møder formidler ligeledes kontakt til nordjyske bus-, taxi- og limousine-oparatører.

Golfshow, øl-entusiaster og bypark

En af partnerne i netværket er Himmerland Golf & Spa Resort, hvor gæsterne under deres møde eller kursus bl.a. kan prøve golf-inspirerede udfordringer som golfsafari eller fodboldgolf. Stedet har netop har været vært for golfturneringen ”Made in Denmark – European Tour” som trak henved 90.000 gæster.

Arena Nord i Frederikshavn byder på nytænkende messer, som den kommende Nordic Brew & Ink i oktober. Her er det muligt af afholde strategimøder, salgsmøder, bestyrelsesmøder og i forbindelse dermed tage en afstikker til messen. De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer med over 300 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier.

Aalborg Kongres & Kulturcenter byder ligeledes på både små og store lokaler og er gennem året vært for flere nationale og internationale kongresser og messer. Som møde- eller kursusgæst kan man altid krydre dagen med en gåtur i Kildeparken med De Syngende Træer. ”Målet med projektet er at øge kendskabet til Nordjyllands mødesteder, eventudbydere og større kongresfaciliteter, med henblik på at hente flere danske erhvervsevents til Nordjylland,” fortæller Jane Pilgaard. Bag projektet står VisitAalborg, VisitVesthimmerland, VisitJammerbugt og Turisthus Nord.

Se mere om Nordjyske Møder


?