30.11.2017Møde & Event News

Nordsjællandsk hotel med i stor hotelkæde

Hotel & konferencecentret i Gentofte kan identificeres med kædens værdier fra 2. januar 2018.

Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver fra januar medlem af Best Western Hotels & Resorts. Schæffergården indtræder pr. 2. januar 2018 som medlem af Best Western Hotels & Resorts og bliver herefter en del af et af kædens nye varemærke "Sure Hotel by Best Western", forlyder det i en pressemeddelelse.

Schæffergården er placeret i Gentofte og råder over 74 værelser, flere konference- og selskabslokaler samt den prisvindende Restaurant Wohlert. Derudover er mødehuset Villa Helene en del af Schæffergården. Hotellet har en rekreativ placering med egen park, skov og sø.

”Vi har de seneste år opnået flotte resultater på baggrund af en omfattende kvalitetsforbedring. Nu er vi klar til at tage næste skridt sammen med en stærk global og skandinavisk partner. I valget af partner har det været vigtigt for os fortsat at kunne dyrke og udvikle Schæffergårdens unikke historie og lokale styrke. Den mulighed har vi fået med Sure Hotel by Best Western,” siger Peter Feddersen, direktør på Schæffergården Hotel & Konferencecenter.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige og samlet med omkring 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Se mere om Schæffergården


?