30.11.2017Møde & Event News

Nu åbner Charlie og Frank

2 nye restauranter slår dørene op i København. Begge restauranter tager udgangspunkt i det franske køkken.

Charlie Bistro:

På hjørnet af Kompagnistræde og Knabrostræde finder du nu en ny fransk bistro med et gedigent udvalg af klassiske retter med råvarer fra det franske køkken. Charlie Bistro er navnet på det nye sted, der gør en dyd ud af at servere franske bistroklassikere og søde desserter – tilberedt fra bunden.Til frokost finder du hjemmerørt tatar (ejerens franske fars opskrift), og senere på dagen vil der være mere fyldige retter som entrecôte og burger. Har du lyst til noget godt og simpelt i en fart, er det oplagt at prøve Charlies tarte flambée.

Ægteparret Stephanie Michaud og Peter Stub har en lang fælles fortid i den københavnske restaurations-branche. De mødte hinanden på Restaurant Kanalen, og sammen drev de caféen på Glyptoteket i fem år, før de valgte at starte helt forfra med Charlie Bistro. Peter styrer køkkenet mens sommelier Stephanie sørger for, at de hovedsagelig franske vine passer til maden.

FRANK - den nye dreng i klassen

På Ny Adelgade i København kan du nu booke bord hos FRANK. Bag restauranten står Anders Vendelbo, som kommer med en baggrund fra bl.a. No.2, Ved Stranden 10 og Admiralgade 26, mens køkkenchefen Christoffer Brink har været kok på bl.a. Geranium og Alberto K og senest køkkenchef på Gemyse i Tivoli. Herudover vil Anders Aagaard fra Madklubben være investor i projektet.

FRANK serverer moderne mad, der stilistisk tager afsæt i det klassiske franske køkken. Smag og kvalitet er førsteprioritet, så FRANK er ikke bange for at blande madstile og råvarer, og køkkenchef Christoffer Brink arbejder derfor koncept -og kompromisløst med råvarer fra hele verden.

"Stilmæssigt er vi nok lidt et gadekryds. Jeg har klassiske retter, jeg holder meget af, men samtidig udnytter jeg de teknikker, som jeg har med mig fra bl.a. Geranium og Herman. Smør, fløde og klassiske teknikker– selvfølgelig med de bedste råvarer, uden at prædike," siger Christoffer Brink til AOK. (Kilde: Dinner Booking)

Se mere om Charlie Bistro

Se mere om FRANK


?