22.03.2019Møde & Event News

Nu åbner de snart!

Mød det nye mødekoncept Huone Copenhagen på Nordic Meetings & Events Expo og book de nye, kreative mødelokaler direkte på standen.

Det nye mødekoncept Huone Copenhagen åbner i København i løbet af juni måned. Huone Copenhagen er nye partnere hos Kursuslex, og du kan møde dem personligt på Nordic Meetings & Events Expo i Bella Center den 27. og 28. marts på stand 432. Huone lover, at der bliver mange bolde i luften på standen - og det skal forstås i mere end én forstand, da der vil være forskellige konkurrencer begge de to dage. Det er gratis at deltage på messen, og du kan på én og samme dag - eller begge de to messedage - besøge over 300 udstillere og høre foredrag om de sidste nye trends og tips både onsdag og torsdag fra morgen til aften.

20 særligt kreative mødelokaler

Huone Copengagen har i alt 20 virkeligt kreative møde-, event- og konferencelokaler, indrettet i en tidligere hangar tæt på Københavns Lufthavn. Lokalerne varerier i størrelse og kan tilpasses alle typer af møder og konferencer op til 180 deltagere i ét lokale. Derudover er der mulighed for at afholde store events, så som produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer. Konceptet bag Huone findes allerede i Helsinki, Finland og Singapore.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo

Se mere om Huone Copenhagen


?