02.10.2018Møde & Event News

Nu er de medlem af eliten

Hotellet er nu med i elite-gruppen. Kæden består af i alt 7 hoteller i Danmark, og snart suppleres med det nye, hotte temahotel "Red" i Aarhus.

Radisson Hotel Group markerede torsdag, at kædens første designhotel, 5-stjernede Royal i København, har gennemgået renovering for mange millioner og nu er med i hotelgruppens egen elite, kaldet "Radisson Collection". Det 5-stjernede hotel tituleres derfor fremover: Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen. Møde - og konferenceafdelingen, lobbyen og legendariske restaurant Café Royal samt halvdelen af værelserne blev nyrenoveret allerede sidste år.

”Vi fejrer ikke kun hotellets fortid, men lige så meget dets fremtid,” sagde Ole Sorang, nordisk marketingdirektør i Radisson Hotel Group, da hotelgruppen i sidste uge havde indbudt flere hundrede samarbejdspartnere fra blandt andet firmakunder, flyselskaber, incoming- og erhvervsrejsebureauer samt venner af huset til en navngivning og launch af det fornemt reonverede hotel.

Red åbner i 2019

Radisson har foreløbig 7 hoteller i Danmark, et af kædens nyeste varemærker, Red, åbner næste efterår sit første nordiske hotel i Aarhus. De øvrige RHG-hoteller i Danmark er alle inden for varemærket Radisson Blu, mens der er et enkelt Park Inn by Radisson. Kilde: StandBy.

Se mere om Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen


?