20.12.2018Møde & Event News

Nu kan du tilmelde dig messen!

Nordic Meetings & Events Expo er åben for tilmelding. Sæt kryds ved datoerne 27. og 28. marts 2019 og tilmeld dig nu. Vi ses i Bella Center.

Den 27. og 28. marts åbnes dørene for "Nordic Meetings & Events Expo 2019" (NMEE) i Bella Center. Det som før hed "Møde & Eventmessen". NMEE er for alle, der planlægger og arrangerer eksterne møder og events. Der er kommet ny hjemmeside, hvor du finder alt om messen, og programmet på de forskellige scener løbende bliver opdateret. Så det er en god ide at holde øje og se, hvad der sker af nyt op til messen.

Alt under ét tag

I 2 dage kan du møde 300 udstillere af mødesteder og events sammen med udbydere af alt det, som bidrager til at gøre oplevelsen, indholdet og udbyttet af møderne endnu bedre, sjovere, involverende og fagligt relevant.

Begge dage er der branche relevante foredrag fra morgen til aften. I år vil der også være udenlandske speakere på programmet. Den 27. marts afsluttes dagen med et stort awardshow, hvor både gæster og udstillere fester sammen og fejrer vinderne af de otte Møde & Event Award.

Igen i år for du fornøjelsen af at møde koncerencier Mads Christensen. Han gjorde det så godt sidste år, at vi har bedt ham styre slagets gang  igen i 2019. Deltagelse i både messen, foredrag og awardfest er gratis for dig, der booker og arrangerer møder.og events.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo 2019


?