14.05.2019Møde & Event News

Nu kender vi hinanden meget bedre

230 møder, Nikolaj Koppels musik og skuespiller-skabte ice-breakers i Odd Fellow Palæets elegante rammer - så kan det ikke gå helt galt.

I sidste uge mødtes næsten 80 aktive møde- og eventplanlæggere med 30 spændende venues. Mødestedet var det flotte Odd Fellow Palæ i Bredgade, København og anledningen var et af de eftertragtede MødeMekka´er, hvor købere og sælgere mødes i personlige møder.

Hvad musik dog kan gøre

Der blev afviklet ca. 230 møder á 15 minutters varighed, og rigtig mange planlæggere gik hjem med nye kontakter til gode venues. Dagen bød også på inspirerende indlæg af Nikolaj Koppel, der med klaverspil fra Odd Fellow Palæets million-kostbare Bosendorfer-flygel fik alle til at forstå, hvad musik kan gøre for stemning og atmosfære – også i et mødelokale.

Lær hinanden at kende på 5 minutter

Også skuespilleren Stefan Pagels Andersen skabte god inspiration, da han fik hele salen til at afprøve små ice-breakers. Der blev snakket og grinet – og pludselig kendte alle hinanden meget bedre. Odd Fellow Palæet bød på smukke og elegante lokaler – og superlækker mad i Kongesalen. En god dag.

Næste MødeMekka foregår på Huone den 26. september.

Tip mig næste gang, der er tilmelding til MødeMekka


?