30.11.2018Møde & Event News

Ny app til julefrokosten

CabShare er genial, hvis man ikke kan få en taxa hjem fra festen. Den nye app samler folk, der skal samme vej og gerne vil deles om prisen.

CabShare er en ny app til taxadeling, som giver smart logistik og gode besparelser for kunderne. App'en er danskudviklet og netop lanceret til brug for folk, der gerne vil dele en taxa ud eller hjem. Enten for at spare, eller fordi det er svært at finde en ledig vogn.

I første omgang kan app'en brues til taxa-samkørsel i Storkøbenhavn. Målet er, at appen i løbet af få måneder udbredes til alle store byer i Danmark og derefter i resten af Europa.

Sådan virker det.

Brugeren betaler først 10 kroner for CabShares service, når man accepterer app'ens ruteforslag og den samlede besparelse. Der er defineret et antal virtuelle meeting-points i København, hvor passagererne kan mødes. Det er også muligt for brugerne at finde egne meeting points via appens indbyggede chatfunktion.

Vælg selv dine medpassagerer

Som udgangspunkt kan passageren dele turen med alle. Men det er også muligt at definere, hvem man foretrækker at køre med – f.eks. mænd, kvinder eller bestemte aldersgrupper.

”Vi er i en meget positiv dialog med hoteller, spillesteder, virksomheder og andre aktører, som vil bruge app'en og være virtuelt mødested. Deres gæster og medarbejdere sparer penge og oplever et højere serviceniveau og bidrager samtidig til at reducere miljøbelastningen og trafiktætheden," siger manden bag app'en, Henrik Paltoft . App'en er uafhængig af bestemte taxaselskaber, så passagererne kan frit vælge, hvem de vil køre med. Kilde: pressemeddelelse.

Download app'en her


?