09.02.2018Møde & Event News

Ny bog præsenterer 210 professionelle mødesteder

I denne uge udkommer Kursuslex ”Håndbogen 2018” med oplysninger og fotos fra størstedelen af professionelle, individuelle mødesteder.

I uge 7 udkommer Kursuslex ”Håndbogen 2018” med oplysninger og fotos fra størstedelen af professionelle, individuelle mødesteder i Danmark. ”Håndbogen 2018 – møde- og konferencesteder 2018” henvender sig til professionelle mødeplanlæggere, som via bogen bliver præsenteret for 210 professionelle mødesteder i Danmark samt udvalgte steder i Sverige og Tyskland.

Find relevante fakta lynhurtigt

Bogen giver et håndgribeligt overblik med foto af hvert eneste mødested og kun lige de mest relevante fakta om lokaler, mødefaciliteter, overnatningsmuligheder, priser, hjemmeside m.v. Håndbogen præsenterer alle typer af mødesteder. Både de små til f.eks. bestyrelsesmøder, de lidt skæve og kreative muligheder, slottene samt de store kongreshaller, som rummer internationale kongresser og konferencer med flere tusinde deltagere.

Bogen kan bruges både til at slå op på navngivne steder, hvis man lynhurtigt vil tjekke, om et givet mødested er stort nok, har værelser nok eller på anden møde opfylder faktuelle krav. Men man kan også bruge bogen som ren inspiration ved at bladre igennem siderne, som er opdelt efter geografisk placering. På den måde kan man opdage mødesteder, man ikke kendte i forvejen. Håndbogen indledes med relevante artikler om bl.a. involvering forud for mødet, tanker om maden og fagligt input til selve rollen som mødeplanlægger.

Et supplement til online booking

Bogen er et fysisk supplement til bookingportalen Konference.dk, som er en online præsentation af langt over 300 mødesteder. Her kan man booke gratis og direkte og få svar inden for få timer. Alle mødesteder i Håndbogen findes også på Konference.dk.

Det er 46. år, Håndbogen udkommer. Når den stadig er så efterspurgt, skyldes det, at mange stadig finder værdi i det fysiske opslagsværk, som giver et anderledes visuelt overblik end på nettet. Og som i første omgang kun viser de mest relevante oplysninger.

Bogen udgives af mediehuset Kursuslex, som er den eneste virksomhed i Danmark, hvor man kan finde mødesteder både online via Konference.dk, i Håndbogen og personligt ved speedmøder til MødeMekka’er året igennem. Og naturligvis også ved den årlige Møde & Eventmesse, som er Skandinaviens største mødebranchetræf. I 2018 afholder Kursuslex derudover to mindre messer – én i Sverige og én i Fredericia.

Bestil ”Håndbogen 2018”


?